Vacatures bij impegno

WEM Ambulant begeleider in de regio Waalwijk

Ken jij iemand die geschikt is voor deze functie?

deel deze vacature

Organisatie

We bieden tijdelijke zorg aan mensen met psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. We zijn flexibel, laagdrempelig en we werken ambulant: we komen naar de cliënt toe en we laten niet snel los.

Let op:  impegno werkt met het Waarschuwingsregister!

impegno vindt een veilige (werk)omgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register. Daarnaast is het voor alle nieuwe medewerkers, stagiaires en vrijwilligers verplicht om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen.

Functie

Functieomschrijving
Je bent gemotiveerd, maar om verschillende redenen kan het moeilijk voor je zijn om aan het werk te komen. We bieden je graag een opstapje om in het arbeidsproces te komen.

Binnen onze ambulante begeleidingstak (doelgroep GGZ volwassenen) bieden wij deze mensen een werkervaringsplek. Gedurende een periode van maximaal 6 maanden, doe je bij ons ervaring op, waarmee je je steviger op de arbeidsmarkt kunt positioneren. De functie is voor minimaal 16 uur per week. Als je goed functioneert en er een vacature beschikbaar is, bieden wij je graag de gelegenheid om door te groeien in een functie in loondienst. 
 
Taken en verantwoordelijkheden:
Als werkervaringsmedewerker ondersteun je cliënten in hun thuissituatie. Je stimuleert en motiveert cliënten om hun zelfredzaamheid te vergroten. Je werkt samen met de cliënt en zijn netwerk aan doelen gericht op verschillende leefgebieden. Je doet dat samen met een ervaren begeleider, dus draag je nog niet de verantwoordelijkheid voor het volledige begeleidingstraject. Tijdens je leerproces krijg je de kans om een deel van de cliëntafspraken zelfstandig uit te voeren. Een vaste begeleider of de manager is je supervisor. Aan de hand van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) werk je aan persoonlijke en professionele leerdoelen. Conform de vereisten in de ggz ben je verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen
 

Aanbod

Wij bieden:

 • Een uitdagende en afwisselende werkervaringsplek  met veel persoonlijke vrijheid;
 • Een positief en ondernemend werkklimaat waar je serieus wordt genomen en daardoor snel veel leert;
 • Stage lopen in kleine betrokken teams waar je stem telt;
 • In het kader van deskundigheidsbevordering biedt impegno een aantal trainingen aan. Voorbeelden zijn: Signs of Safety, Deëscaleren d.m.v. eigen weerbaarheid en Suïcidepreventie;
 • Een vergoeding vergelijkbaar met een stagevergoeding volgens cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ);
 • Werkervaringsplek conform het beleid van impegno (zie www.werkenbijimpegno.nl);
 • Reiskostenvergoeding.

Criteria

 • In bezit van rijbewijs B én eigen vervoer
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar (bij wem of stagiair)
 • Affiniteit met psychiatrische problematiek
 • Afgeronde vakgerichte opleiding op HBO of minimaal MBO 4 niveau

Mail je vraag naar waalwijk-bg@impegno.nl

 

Let op: sollicitaties via waalwijk-bg@impegno.nl worden niet in behandeling genomen.

Ben je geinteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature sluit op:03-02-2021

Direct solliciteren