Vacatures bij impegno

Huishoudelijk Ondersteuner in de regio Zevenbergen (uren in overleg)

Ken jij iemand die geschikt is voor deze functie?

deel deze vacature

Organisatie

We bieden tijdelijke zorg aan mensen met psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. We zijn flexibel, laagdrempelig en we werken ambulant: we komen naar de cliënt toe en we laten niet snel los.

Let op:  impegno werkt met het Waarschuwingsregister!

impegno vindt een veilige (werk)omgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register. Daarnaast is het voor alle nieuwe medewerkers, stagiaires en vrijwilligers verplicht om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen.

Functie

Wat zijn je taken?

Je ondersteunt cliënten bij het organiseren en uitvoeren van de huishoudelijke taken, het kan ook zijn dat je de huishoudelijke taken overneemt omdat de cliënt (tijdelijk) niet in staat is om zelf zijn huishouden te voeren. Je verzorgt de lichte en zware huishoudelijke taken, denk hierbij aan de afwas, schoonhouden van de badkamer, het strijkwerk. Onze cliënten willen graag persoonlijke aandacht, je maakt een weekschema met de cliënt en je maakt een praatje. Je hebt een signalerende rol en het is belangrijk dat je acties uitzet als de situatie bij de cliënt verandert.  

Ben je enthousiast, gemotiveerd en kan je een cliënt activeren? Ben je er niet vies van om je handen uit je mouwen te steken? Beheer je de Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je in staat om zelfstandig te werken?

Wat verwachten we van je?

  • Je bent flexibel beschikbaar;
  • Je zorgt ervoor dat wekelijks je administratie op orde is en tijdig wordt aangeleverd;
  • Je kan zelfstandig werken;
  • Je gaat respectvol om met de wensen, cultuur en hulpvraag van de cliënt; 
  • Indien noodzakelijk kunnen er referenties opgevraagd worden;
  • Er zal een VOG opgevraagd worden (vereiste)Je bent flexibel beschikbaar;

Aanbod

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie met veel persoonlijke vrijheid. Je kan je uren flexibel en in overleg met je cliënten indelen, en is dus prima te combineren met een gezin, een opleiding of andere activiteiten. 
Wij bieden persoonlijke aandacht met persoonlijke coaching op maat. In overleg met jou kijken we hoe veel uren jij op contract kan en wil krijgen. We bieden een contract aan voor 12 maanden die bij goed functioneren wordt verlengd naar een vast contract!
De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de geldende cao VVT conform de HBH loonschaal.

Criteria

  • Woonachtig binnen een straal van 20 km
  • MBO werk- en denkniveau
  • Geen werkervaring vereist

Mail je vraag naar westbrabantwest-ho@impegno.nl

Let op: sollicitaties via westbrabantwest-ho@impegno.nl worden niet in behandeling genomen.

Ben je geinteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature sluit op:25-07-2021

Direct solliciteren