Vacatures bij impegno

Stagiair(e) in de regio Dongen

Ken jij iemand die geschikt is voor deze functie?

deel deze vacature

Organisatie

We bieden tijdelijke zorg aan mensen met psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. impegno werkt met teams voor Begeleiding volwassenen, Jeugd & Gezin, Behandeling volwassenen en Huishoudelijke Ondersteuning. De teams, met elk hun eigen discipline, werken nauw samen en maken gebruik van elkaars kwaliteiten. De cliënt of het gezin profiteert van de samenwerking onderling. We werken sterk wijkgericht. Dat betekent dat we zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt of het gezin afspreken: thuis of in de eigen omgeving wanneer dat kan en op een locatie van impegno als dat nodig is. We zien onszelf als een specialistische dienstverlener met verschillende disciplines. Cliënten en gezinnen hoeven niet voor elk deel van de problematiek naar een andere instelling verwezen te worden.

Functie

Functieomschrijving
impegno heeft een stageplek beschikbaar voor studenten die een opleiding volgen binnen de ambulante zorg. Binnen deze stage krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden als ambulant begeleider te ontwikkelen onder toezicht van professionals. Wij bieden deze stageplek aan voor minstens ... maanden.
 
Taken en verantwoordelijkheden
Als stagiair start je met het meelopen bij en begeleiden, ondersteunen van cliënten in hun thuissituatie samen met een ervaren begeleider. Ondanks dat je niet de verantwoordelijkheid draagt voor het begeleidingstraject geven we je de mogelijkheid om gedurende je leerproces een deel van de cliëntafspraken zelfstandig uit te voeren onder supervisie van een ervaren begeleider of manager.
 
Je leert praktische ondersteuning te bieden op verschillende leefgebieden en vergroot je kennis van de psychiatrische problematiek. Daarnaast leer je vaardigheden en gesprekstechnieken waarmee je een cliënt kan motiveren, adviseren en confronteren indien nodig.
 
Alle stagiaires werken aan de hand van een gezamenlijk opgesteld persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) aan specifieke leerdoelen. Gedurende de gehele periode zal je wekelijks begeleid en ondersteund worden door een ervaren begeleider of manager.

Er zal een VOG opgevraagd worden (vereiste).
 

Aanbod

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende stage met veel persoonlijke vrijheid;
  • Een positief en ondernemend werkklimaat waar je serieus wordt genomen en daardoor snel veel leert;
  • Stage lopen in kleine betrokken teams waar je stem telt;
  • In het kader van deskundigheidsbevordering biedt impegno een aantal trainingen aan. Voorbeelden zijn: Signs of Safety, Deëscaleren d.m.v. eigen weerbaarheid, Suïcidepreventie en Psychiatrie;
  • Een stagevergoeding volgens de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ).

Criteria

  • Affiniteit met psychiatrische problematiek
  • Bezig met een relevante HBO opleiding op zorggebied

Mail je vraag naar dongengr-bg@impegno.nl

​Let op: sollicitaties via dongengr-bg@impegno.nlworden niet in behandeling genomen.

Ben je geinteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature sluit op:29-12-2021

Let op: impegno werkt met het waarschuwingsregister

Direct solliciteren