Vacatures bij impegno

Huishoudelijk Ondersteuner in de regio Delft (uren in overleg)

Ken jij iemand die geschikt is voor deze functie?

deel deze vacature

Organisatie

We bieden tijdelijke zorg aan mensen met psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. impegno werkt met teams voor Begeleiding volwassenen, Jeugd & Gezin, Behandeling volwassenen en Huishoudelijke Ondersteuning. De teams, met elk hun eigen discipline, werken nauw samen en maken gebruik van elkaars kwaliteiten. De cliënt of het gezin profiteert van de samenwerking onderling. We werken sterk wijkgericht. Dat betekent dat we zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt of het gezin afspreken: thuis of in de eigen omgeving wanneer dat kan en op een locatie van impegno als dat nodig is. We zien onszelf als een specialistische dienstverlener met verschillende disciplines. Cliënten en gezinnen hoeven niet voor elk deel van de problematiek naar een andere instelling verwezen te worden.

Functie

Wat zijn je taken?
Je ondersteunt cliënten bij het organiseren en uitvoeren van de huishoudelijke taken, het kan ook zijn dat je de huishoudelijke taken overneemt omdat de cliënt (tijdelijk) niet in staat is om zelf zijn huishouden te doen. Je verzorgt de lichte en zware huishoudelijke taken, denk hierbij bv aan stoffen, stofzuigen schoonmaken sanitaire, de was en ramen zemen. Je hebt een signalerende rol en het is belangrijk dat je acties uitzet als de situatie bij de cliënt verandert.
Bij cliënten met psychische problemen werk je nauw samen met de collega van begeleiding.
Wat verwachten we van je?

 • Je bent flexibel beschikbaar, de dagen en tijden die je werkt plan je zelf in met je cliënten
 • Je zorgt ervoor dat wekelijks je uren administratie op orde is en tijdig wordt aangeleverd;
 • Je kan zelfstandig werken;
 • Je gaat respectvol om met de wensen, cultuur en hulpvraag van de cliënt;
 • Indien noodzakelijk kunnen er referenties opgevraagd worden;
 • Er zal een VOG opgevraagd worden (vereiste).
 • Ben je enthousiast, gemotiveerd, klantvriendelijk en beschik je over uitstekende sociale vaardigheden. Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Ben je instaat om zelfstandig te werken en zelf de werkafspraken te maken met de client?
 • Het reizen tussen de cliënten is een onderdeel van de functie.

Aanbod

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie met veel persoonlijke vrijheid. Je kan je uren flexibel en in overleg met je cliënten indelen. Het is dus prima te combineren met een gezin, een opleiding of andere activiteiten. In overleg met jou kijken we hoe veel uren je wil en kan werken. We bieden een contract aan voor 12 maanden die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract! De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de geldende cao VVT conform de HBH loonschaal.

Criteria

 • Per direct beschikbaar (pré)
 • Woonachtig binnen een straal van 20 km
 • Flexibiliteit qua werkdagen
 • MBO werk- en denkniveau
 • Geen werkervaring vereist

Mail je vraag naar delft-ho@impegno.nl
Let op: sollicitaties via delft-ho@impegno.nlworden niet in behandeling genomen.

Ben je geinteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature sluit op:03-01-2022

Let op: impegno werkt met het waarschuwingsregister

Direct solliciteren