Home / Onze mensen / Eveline Wagemaker

Eveline Wagemaker

Ambulant begeleider

Over mij

Meer dan 750 collega's zetten zich dag in, dag uit in om de beste zorg te leveren. Wij stellen een aantal collega's aan je voor.

“Ik ben groot fan van het opleidingsaanbod van impegno, waarmee ik me kan ontwikkelen in mijn vakgebied.”

Eveline Wagemaker (38) werkt al 5 jaar als gezinscoach en procesbegeleider (Ouderschap bij Scheiden) bij impegno in het team Zoetermeer Noord-West.

Eveline Wagemaker profielfoto

> Samenwerken met verschillende disciplines

Na 5 jaar bevalt de functie van Eveline haar nog altijd goed. “Ik vind het leuk om met verschillende Business Units samen te werken. Binnen de BU Jeugd & Gezin werk ik weer met de verschillende disciplines (IAG, JBG, BEH, Systeemtherapie) samen. Hierdoor leren we veel van elkaar. Daarnaast ben ik een groot fan van het opleidingsaanbod van impegno, waarmee ik mij kan ontwikkelen op mijn vakgebied.”

> Vrijheid & vertrouwen

Bij impegno werken we met kleine zelforganiserende teams. Zij zijn met elkaar zélf verantwoordelijk voor de zorg. Een medewerker kan zelfstandig (naar de hulpvraag van de cliënt) met de cliënt beslissen over de geleverde zorg. De competenties en mogelijkheden van de cliënt zijn daarbij het uitgangspunt. Eveline: “Ik vind het prettig dat ik vrij ben om mijn eigen agenda in te delen zoals ik dat wil en dat impegno hierin vertrouwen geeft.

> Toekomstplannen

Eveline heeft nog mooie plannen voor haar toekomst bij impegno: “Ik zou me echt héél graag volledig willen richten op Ouderschap bij scheiden. Op dit moment is daar helaas geen ruimte voor, maar ik hoop dat dat binnen afzienbare tijd gaat veranderen.”

Onze mensen

Ruim 750 collega’s staan dag in dag uit voor onze cliënten klaar. Wij stellen onze mensen graag aan je voor. Enthousiast geworden door de verhalen van onze collega’s? Bekijk dan snel onze vacatures!