Home / Onze mensen / Nanida

Nanida

Gezinscoach, Procesbegeleider

Over mij

Meer dan 750 collega's zetten zich dag in, dag uit in om de beste zorg te leveren. Wij stellen een aantal collega's aan je voor.

“Wat mij erg aanspreekt is de vrijheid die ik heb, bijvoorbeeld door creatief te zijn in de omgang met cliënten.”

Op 1 september is Nanida van Veen 5 jaar werkzaam bij impegno als ambulant begeleider. Ze is gestart in Den Haag en sinds 3 jaar in Rotterdam aan de slag. Hiervoor heeft ze uitlopende banen gehad. “Ik heb in militaire dienst gezeten, maar ik heb ook gewerkt als ondersteunend makelaar in verzekeringen en op de ICT-afdeling van AHOLD”, vertelt ze.

Begeleider impegno in gesprek met klant

> Veel vrijheid

Nanida heeft veel plezier in haar werk: “Wat mij erg aanspreekt is de vrijheid die ik heb, bijvoorbeeld door creatief te zijn in de omgang met cliënten. Wat bij één cliënt werkt en hem/haar zal stimuleren en motiveren om hun zelfredzaamheid te vergroten, zal bij de volgende cliënt wellicht niet hetzelfde resultaat geven. Dit zorgt ervoor dat ik steeds moet schakelen en me aanpassen, waardoor mijn werk niet saai wordt. Ook de vrijheid om zelf mijn agenda in te delen vind ik erg fijn.”

 

> Ontwikkelen binnen impegno

Nanida is nog altijd erg te spreken over impegno. “Met name de kansen die je krijgt om je te ontwikkelen vind ik erg fijn. Ik ben ook erg blij met mijn team! Want ook al ben je veel individueel op pad, je hebt je collega’s die je kunt bellen mocht je even advies of overleg willen.”

Onze mensen

Ruim 750 collega’s staan dag in dag uit voor onze cliënten klaar. Wij stellen onze mensen graag aan je voor. Enthousiast geworden door de verhalen van onze collega’s? Bekijk dan snel onze vacatures!