Regiebehandelaar Kind & Jeugd

Draag bij aan onze missie: samen betere zorg

Binnen impegno bieden wij verschillende hulpverleningsvormen waardoor gezinnen een alles-in-één pakket krijgen: van diagnostiek tot behandeling en jeugdbegeleiding. Werken als regiebehandelaar binnen Impegno betekent veel vrijheid in het creeeren van een eigen behandelplan en altijd ruimte voor overleg met collega’s.

Regiebehandelaarschap

Behandelen
&
Diagnostiek

Werkbegeleiding

Gestuurd door je interesses creer je zelf een interessante en verantwoordelijke functie. 

Lokaal werk je in een multidisciplinair team van (GZ)psychologen, Orthopedagogen (Generalist), een Psychiater, gezinscoaches en jeugdbegeleiders.

We zoeken niet alleen iemand met de juiste opleiding, maar ook een generalist die van afwisseling houdt en een teamspeler die graag samenwerkt en geniet van de gezelligheid met collega’s. Bij impegno streven we continu naar betere zorg voor kinderen en jongeren die dat nodig hebben. 

Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Dan is impegno dé plek voor jou.

Video afspelen

Impegno is

Waar jij je eigen agenda indeelt

Waar je in kleine hechte teams werkt

Waar jouw stem telt

Waar je veel persoonlijke vrijheid krijgt

Waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen

Die goede voorwaarden, doorgroei mogelijkheden biedt

"Bij impegno is de structuur niet hiërarchisch: alle ideeën of ze nu van jeugdbegeleiders, behandelaren, gezinscoaches of psychiaters komen, zijn even belangrijk."
Paola Kuipers
Paola Kuipers
Regiebehandelaar Kind & Jeugd

Kom Impegno versterken

Onze mensen

Janneke van der Kruis

"Bij impegno krijg je veel vrijheid en vertrouwen om zowel je functie als agenda in te richten."

We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en ondanks dat we een grote organisatie zijn, merk je daar lokaal weinig van. We hebben weinig lagen, de lijnen zijn kort en we zijn toegankelijk en laagdrempelig.

"Het ambulant begeleiden pas perfect bij mij, ik hou van afwisseling. Het is hier elke dag anders"

Het werken met mensen vind ik leuk maar ik vind het nog leuker om hun kwaliteit van leven nog beter te maken. Om ze bij de hand te nemen en hen te helpen eruit te klimmen, dat vind ik heel mooi om te doen.

"Het is handig dat je collega’s van andere disciplines ook ziet waardoor de lijnen kort zijn."

“Je kunt zelf bepalen hoe je een therapie inzet en zit niet echt vast aan protocollen. Je kunt zelf manieren bedenken die passen bij de cliënt, je kunt echt je ei kwijt in een traject. We werken fysiek maar ook nog steeds online wat een prettige afwisseling is.”

"Ik vind impegno een hele geschikte werkplek voor beginnende psychologen"

“Er is veel aandacht voor elkaar. Ik vond in mijn beginfase als psycholoog ook veel ondersteuning binnen het team. Het is heel fijn om te weten dat je collega’s hebt op wie je kunt terugvallen.”

"Het is fijn om intern met collega’s te schakelen zodat ik geen andere instantie hoef te benaderen"

“Je voelt je in ons team nooit alleen, er is altijd wel iemand om mee te denken bij moeilijke casussen of om gewoon even gezellig mee te kletsen.”

"impegno is een fijn bedrijf, je wordt goed behandeld, aangemoedigd en impegno kijkt naar de mens"

“De sfeer binnen de teams is warm en hartelijk. Je merkt dat iedereen echt op zijn plek zit. Ik ben zelf elke week op elk van de kantoren te vinden zodat ik beschikbaar ben voor wie mij nodig heeft.”

"Het multidisciplinaire team is ook heel fijn, doordat we zoveel specialismen onder één dak hebben."

“Er wordt regelmatig gevraagd of je ergens over mee wilt denken, jouw stem doet ertoe. Als je nieuwe ideeën hebt dan wordt er naar je geluisterd en kun je die bespreken met het management.”

"Ik ben vanaf de start betrokken en onderdeel van een projectgroep die het traject steeds verbetert"

“Ik vind het het belangrijkste dat ouders weer de nieuwe verbinding kunnen voelen als partners in ouderschap. Dat ze leren om het laatste stukje van hun relatie te dichten en terug te kijken naar wat er mis ging, zodat ze weer toe kunnen werken naar een nieuwe relatie als partners in ouderschap”