Sollicitatieprocedure

Onze werkwijze

Hoe gaat solliciteren bij impegno?

impegno is een grote en groeiende instelling met ongeveer 70 zorgteams.

impegno heeft weinig verloop. Vanwege zeer sterk groeiende vraag naar de dienstverlening doorlopend toch veel vacatures. Om dit goed te laten verlopen, is de procedure in een aantal stappen ingedeeld.

  • Solliciteren kun je via het digitale sollicitatieformulier. Deze wijze van solliciteren heeft onze voorkeur. We staan open voor nieuwe moderne manieren van solliciteren. Bijvoorbeeld geen reguliere motivatiebrief, maar iets wat jij hebt bedacht. Alleen sollicitaties via de post worden bij impegno niet in procedure genomen.
  • Iedere sollicitatie komt direct terecht bij het team waar je voor solliciteert. Er zit dus geen centrale personeelsafdeling tussen. Wanneer het team je brief heeft ontvangen, krijg je altijd een ontvangstbevestiging via de e-mail. Het is dus prettig als je bij je sollicitatie jouw e-mailadres vermeldt.
  • Het team laat je weten of ze verder in gaan op jouw sollicitatie. Zo ja, dan word je uitgenodigd via e-mail of telefoon.
  • Het sollicitatiegesprek is altijd met (eventueel) toekomstige directe collega’s in het team. Het team neemt gezamenlijk de beslissing met betrekking tot de aan te nemen nieuwe collega.

Heb je aanvullende vragen? Neem contact op via het teammailadres. De teammailadressen zijn te vinden op de pagina teams op impegno.nl