Home / Onze mensen / Carlos

Carlos

Ondersteunend begeleider

Over mij

Meer dan 750 collega's zetten zich dag in, dag uit in om de beste zorg te leveren. Wij stellen een aantal collega's aan je voor.

Geen dag is hetzelfde in het werk van Carlos. Als Ondersteunend begeleider bij impegno begeleidt, stimuleert en ondersteunt hij cliënten bij verschillende praktische activiteiten in de woon-/leefsituatie.

Carlos profielfoto

> Ondersteunend begeleider

Carlos vertelt: “Samen met de cliënt en de Ambulant begeleider werk ik aan doelen, die we gezamenlijk voor de cliënt hebben opgesteld. Als Ondersteunend begeleider focus ik mij voornamelijk op de praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan het sorteren van de post en het bieden van hulp bij andere zaken die de cliënt lastig vindt, zoals het plegen van een telefoontje. Dit doe ik allemaal in samenwerking met de cliënt, zodat de cliënt het leert en uiteindelijk zelf kan.” De variatie in zijn werk vindt Carlos erg waardevol. “Cliënten hebben individueel eigen zorgvragen waardoor je constant aan het schakelen bent. Op een dag meerdere cliënten kunnen helpen geeft voldoening”, aldus Carlos.

> Doelen

Bij impegno krijgt Carlos de ruimte om alles te leren binnen het vakgebied. “Ik vind impegno een fijne werkgever. Ik heb verschillende doelen waar ik aan werk. Denk bijvoorbeeld aan het afronden van de cursus Signs of Succes (SofS), het meekijken bij risicotaxaties en het zelfstandig invullen van een Zelfredzaamheid-Matrix met cliënten. impegno biedt mij volop de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen.”

Onze mensen

Ruim 750 collega’s staan dag in dag uit voor onze cliënten klaar. Wij stellen onze mensen graag aan je voor. Enthousiast geworden door de verhalen van onze collega’s? Bekijk dan snel onze vacatures!