Versterk ons team in het hart van impegno.

Onze carrièremogelijkheden op het servicekantoor

Het Service Kantoor van impegno vormt de ruggengraat van onze organisatie, waar cruciale ondersteunende diensten worden geboden aan alle takken van onze zorginstelling. Van marketing en communicatie tot IT en zorgkwaliteit, wij zorgen ervoor dat onze collega’s in de geestelijke gezondheidszorg en jeugd- en gezinszorg zich volledig kunnen richten op hun belangrijke werk. Door je bij ons team aan te sluiten, speel je een sleutelrol in de ondersteuning van onze missie om uitmuntende zorg te bieden. Ontdek de veelzijdige carrièremogelijkheden bij ons Service Kantoor en draag bij aan de groei en het succes van impegno.

Bekijk ons aanbod en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze missie.

Als administratief medewerker verricht en controleer je diverse administratieve en registratieve werkzaamheden, met als doel declaraties op correcte wijze te controleren en verwerken. Hieronder valt het vakinhoudelijk ondersteunen, instrueren en adviseren van begeleiders en managers. Ook het meedenken met en deelnemen aan projecten ter verbetering van de afdeling zorgadministratie zijn veelvoorkomende werkzaamheden.
14 mei 2024
Als administratief medewerker verricht en controleer je diverse administratieve en registratieve werkzaamheden, met als doel declaraties op correcte wijze te controleren en verwerken. Hieronder valt het vakinhoudelijk ondersteunen, instrueren en adviseren van begeleiders en managers. Ook het meedenken met en deelnemen aan projecten ter verbetering van de afdeling zorgadministratie zijn veelvoorkomende werkzaamheden.
6 mei 2024
Als zorgondersteuner ondersteun je ons behandelteam in de behandeling van volwassenen met psychische problematiek. Het behandelteam bestaat uit psychologen, GZ-psychologen, een Klinisch Psycholoog en een Psychiater. Jouw taken richten zich voornamelijk op de administratieve ondersteuning van deze behandelaren, zodat zij zich kunnen focussen op het directe cliëntcontact.
30 april 2024
Ons doel is als afdeling groeien naar een aanjager van ontwikkeling van onze business. Ben jij onze nieuwe ICT-collega die 1500 collega’s ontzorgt van digitale stress? Dan zijn we op zoek naar jou en kunnen onze medewerkers zich op de kraamzorg en Geestelijke Gezondheidszorg focussen. In onze organisatie beheert KPN de eerstelijns vragen. Samen met KPN en het ICT-team beheer je het applicatielandschap en de hardware. In jouw functie zijn de voornaamste werkzaamheden: contact met leveranciers, applicatiebeheer, beveiligingsvraagstukken en ICT-projecten binnen de organisatie. Verder is er ruimte om vanuit eigen inzicht bij te dragen aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en innovaties op verschillende gebieden.
1 februari 2024
Heb je een scherp positief-kritisch oog? En zet jij je altijd in voor het welzijn van onze cliënten? Dan nodigen we je uit om lid te worden van onze cliëntenraad! De Landelijke Cliëntenraad zoekt gepassioneerde en toegewijde leden die een positieve impact willen hebben en willen bijdragen aan de verbetering van de zorg voor cliënten van impegno en De Kraamvogel.
15 januari 2024

Onze cultuur

Werk je bij impegno, dan ben je toegewijd! Dan ga je ervoor!

impegno is een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en begeleiding volwassenen. impegno biedt jou een inspirerende, professionele en prettige werkomgeving. We dagen je uit om jezelf via interne trainingen verder te ontwikkelen. Met jouw talenten, ideeën, initiatieven en kennis draag je samen met jouw team bij aan de missie van de organisatie en dus de goede zorg voor onze cliënten.

Video afspelen over Kernwaarden

- Bekijk de video

Dit bieden we jou

> Wil jij ook werken bij een organisatie:

Denk dan eens na over een carrière bij impegno. Ben je benieuwd hoe onze collega’s het werken bij impegno ervaren? Lees het hieronder.

Zorgen doen we samen: Voor elkaar, voor onszelf, en voor de cliënt

Sluit je aan bij impegno, waar we vertrouwen, verbetering en verbinding centraal stellen. Bij ons vind je een inspirerende plek om te groeien en impact te maken in geestelijke gezondheidszorg, jeugdhulp en volwassenenbegeleiding. Wij waarderen jouw ideeën, doorzettingsvermogen en de vrijheid om innovatief te zijn. Werk samen met ons toegewijde team en draag bij aan uitmuntende zorg met jouw autonomie en potentieel

Onze mensen

Ruim 550 collega’s staan dag in dag uit voor onze cliënten klaar. Wij stellen onze mensen graag aan je voor. Enthousiast geworden door de verhalen van onze collega’s? Bekijk dan snel onze vacatures!

Janneke van der Kruis

"Bij impegno krijg je veel vrijheid en vertrouwen om zowel je functie als agenda in te richten."

We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en ondanks dat we een grote organisatie zijn, merk je daar lokaal weinig van. We hebben weinig lagen, de lijnen zijn kort en we zijn toegankelijk en laagdrempelig.

"Het ambulant begeleiden pas perfect bij mij, ik hou van afwisseling. Het is hier elke dag anders"

Het werken met mensen vind ik leuk maar ik vind het nog leuker om hun kwaliteit van leven nog beter te maken. Om ze bij de hand te nemen en hen te helpen eruit te klimmen, dat vind ik heel mooi om te doen.

"Het is handig dat je collega’s van andere disciplines ook ziet waardoor de lijnen kort zijn."

“Je kunt zelf bepalen hoe je een therapie inzet en zit niet echt vast aan protocollen. Je kunt zelf manieren bedenken die passen bij de cliënt, je kunt echt je ei kwijt in een traject. We werken fysiek maar ook nog steeds online wat een prettige afwisseling is.”

"Ik vind impegno een hele geschikte werkplek voor beginnende psychologen"

“Er is veel aandacht voor elkaar. Ik vond in mijn beginfase als psycholoog ook veel ondersteuning binnen het team. Het is heel fijn om te weten dat je collega’s hebt op wie je kunt terugvallen.”

"Het is fijn om intern met collega’s te schakelen zodat ik geen andere instantie hoef te benaderen"

“Je voelt je in ons team nooit alleen, er is altijd wel iemand om mee te denken bij moeilijke casussen of om gewoon even gezellig mee te kletsen.”

"impegno is een fijn bedrijf, je wordt goed behandeld, aangemoedigd en impegno kijkt naar de mens"

“De sfeer binnen de teams is warm en hartelijk. Je merkt dat iedereen echt op zijn plek zit. Ik ben zelf elke week op elk van de kantoren te vinden zodat ik beschikbaar ben voor wie mij nodig heeft.”

"Het multidisciplinaire team is ook heel fijn, doordat we zoveel specialismen onder één dak hebben."

“Er wordt regelmatig gevraagd of je ergens over mee wilt denken, jouw stem doet ertoe. Als je nieuwe ideeën hebt dan wordt er naar je geluisterd en kun je die bespreken met het management.”

"Ik ben vanaf de start betrokken en onderdeel van een projectgroep die het traject steeds verbetert"

“Ik vind het het belangrijkste dat ouders weer de nieuwe verbinding kunnen voelen als partners in ouderschap. Dat ze leren om het laatste stukje van hun relatie te dichten en terug te kijken naar wat er mis ging, zodat ze weer toe kunnen werken naar een nieuwe relatie als partners in ouderschap”